Newsflash
Știri

Pacienții cu COVID-19 din Brașov, preluați de Spitalul Județean Mureș

de Dorina Novac - iun. 22 2020
Pacienții cu COVID-19 din Brașov, preluați de Spitalul Județean Mureș

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean Mureș au aunțat, duminică, că instituția a preluat nouă pacineți cu COVID-19 din județul Brașov.

La solicitarea Direcţiei de Sănătate Publică Braşov, Spitalul Clinic Judeţean Mureş a preluat, duminică după-amiază, patru pacienţi COVID-19, urmând ca în cursul serii să mai interneze încă cinci pacienţi.

coronavirus brasov
Sursă imagine: Spitalul Clinic Judetean Mureș/Facebook

 

„Am fost solicitați de către DSP Brașov, prin DSP Mureș, să preluăm pacienți de la Brașov, având în vedere contextul epidemiologic și creșterea alarmantă a numărului pacienților pozitivi din județul Brașov. Noi, ca spital, suntem pregătiți încă din luna februarie, am tratat până acum peste 710 bolnavi COVID-19 la Spitalul Clinic Județean Mureș. În acest moment, mai sunt internați 41 de bolnavi COVID-19 pozitivi. Structura noastră și toate circuitele care au fost pregătite corespund la ora actuală pentru a trata atât bolnavii COVID-19 pozitiv cât și bolnavii non-COVID-19”, a declarat managerul Spitalului Clinic Județean Mureș, dr. Ovidiu Gârbovan, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a instituției.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe