Newsflash
Știri

Pacienți vindecați de COVID-19, externați de la Spitalul Militar Timișoara

de Florentina Ionescu - aug. 4 2020
Pacienți vindecați de COVID-19, externați de la Spitalul Militar Timișoara

Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara a anunțat că au fost externați 16 pacienți, care s-au vindecat de infecția cu coronavirusul SARS-CoV-2.

Recent, 16 pacienți au fost externați și tratați la Spitalul Militar de Campanie Timișoara, se arată pe pagina de socializare a acestei unități sanitare.

spitalul militar de urgenta timisoara

„Sistemul medical modular de izolare și tratament Timișoara este în plină acțiune. (...) În permanență, pe perioada internării în SMMIT, se ține legătura cu pacienții, atât prin interacțiunea colegilor care intră de mai multe ori pe zi la ei pentru administrarea tratamentului, servirea mesei, igienizarea zonelor; cât și telefonic ori de câte ori este nevoie”, au scris reprezentanții Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara pe pagina de Facebook.

Totodată, potrivit sursei citate, până în prezent au fost tratați aici un număr de 61 pacienți cu forme ușoare și medii ale infectării cu noul coronavirus, iar acasă au plecat 16 pacienți vindecați de COVID-19.

Au fost prezentate în această postare prenumele medicilor care au grijă de pacienții internați în Secția externă de Boli Infecțioase a Spitalului Militar Timișoara, numele asistențiilor medicali care întregesc echipa.

smmit


Notă autor:

Sursa foto: Faceebook Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu”, Timişoara

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe