Newsflash
Știri

Ovidiu Băjenaru, șeful clinicii de Neurologie de la SUUB, a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus

de Dorina Novac - sept. 3 2020
Ovidiu Băjenaru, șeful clinicii de Neurologie de la SUUB, a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus

Prof. dr. Ovidiu Băjenaru, șeful clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar de Urgență București, s-a stins din viață. Medicul ar fi fost infectat cu noul coronavirus.

Medicul neurolog Ovidiu Băjenaru, în vârstă de 63 de ani, a încetat din viață, joi, la Institutul Matei Balș din Capitală, fiind infectat cu virusul SARS-CoV-2, scrie mediafax.ro.

Ovidiu Băjenaru
Prof. dr. Ovidiu Băjenaru/ Sursă imagine: Spitalul Universitar de Urgență București

Prof. dr. Ovidiu Băjenaru a fost director al Departamentului de neuroștiințe clinice de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București și șeful Clinicii de neurologie din Spitalul Universitar de Urgență București. 

Reprezentanţii Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB) au transmis un mesaj de condoleanțe.

„Tuturor celor cunoscuți, dar mai ales nouă, personalului medical al SUUB și, în mod particular, colegilor din Clinica de Neurologie, ne este foarte dificil să vorbim la trecut despre omul, medicul și profesorul Ovidiu Alexandru Băjenaru. Cu imensă părere de rău, inevitabilul s-a întâmplat și dl. profesor Ovidiu Băjenaru nu mai este printre noi, dar spiritul domniei sale va fi prezent în continuare prin urmașii lui profesionali. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată în mesajul SUUB.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe