Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Optaţi pentru divorţul sănătos!

Viața Medicală
Dr. Eugenia GROSU-POPESCU vineri, 11 iunie 2010

   Divorţul nu-i plăcut. E ca o boală, se spune, sau ca o moarte. Când nimic nu se mai poate face pentru a menţine relaţia, e de preferat însă un divorţ civilizat sau, cum îl numesc Craig Everett şi Sandra Volgy Everett, în cartea lor apărută la Editura 3 (Trei) în traducerea Ligiei Keşişian, „DIVORŢUL SĂNĂTOS“. Problema este numai într-o oarecare măsură a partenerilor; cercetătorii caută soluţii cu gândul la copii. Ca în primul rând ei să resimtă mai puţin şocul. Un divorţ sănătos are în vedere trei sarcini principale: 1. Resemnarea 2. Dezvoltarea de noi legături sociale şi 3. Redefinirea rolurilor parentale. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.