Newsflash
Știri

Open House la Enayati Medical City

de Dorina Novac - feb. 8 2021
Open House la Enayati Medical City

Enayati Medical City își deschide ușile, în fiecare joi, pentru cei care vor să afle despre facilitățile din cadrul centrului medical.

Enayati Medical City, „orașul medical” din nordul Capitalei, vă invită, în fiecare joi, la ora 17:00, la un Open House, în care vă vor prezenta facilitățile din cadrul centrului medical.

„Vom organiza grupuri mici de aceea vă rugăm să o contactați pentru înscriere pe dr. Viorica Tilinca: 0744 753 140 care va putea confirma participarea, în funcție de numărul de persoane. Chiar dacă trecem printr-o perioadă grea, iar pandemia ne-a obligat să ne distanțăm social, ținând cont de toate normele și reglementările COVID în vigoare, vă așteptăm la vizită cu drag, în cel mai mare ecosistem medical din România”, au transmis reprezentanții centrului medical.

Citește și: Dr. Wargha Enayati: Investițiile în spitale noi sunt o urgență maximă în România

open house_spital

Pe o suprafață dee 35.000 m2, în zona de nord a Bucureștiului, șos. Gh Ionescu Sisești nr. 8A (punct de reper – în spatele Mega Image Sistești), reprezentanții centrului medical Enayati vă vor prezenta:

  • Cea mai mare policlinică 60+ cabinete care acoperă toate specialitățile medicale, integrată de Concierge Medical și partenerii Clinca Dr. Leventer, Clinicile Dentare Dr. Leahu, Clarfon, Secom, Senior City, Intermedicas;
  • Senior City centru rezidențial premium și spital de geriatrie și recuperare cu peste 130 de paturi, pentru ingrijirea conitnuă a vârstnicilor asistați și independenți;
    - Centru de recuperare și wellness, dotat cu săli de fizio-hidrokinetoterapie, piscină, saună, duș subacval, masaj, sală de fitness;
  • Spitalul de Oncologie Monza – centru integrat de oncologie și recuperare
    - Spital de oncologie cu 6 săli de operație și 100 de paturi din care 18 în ATI
    - Ambulatoriu
    - Imagistică
    - Radioterapie, PETcT și medicina nucleară operate de Neolife.
  • Restaurant, cafenea, magazine, farmacii, birouri, sală de conferință de 200 de locuri, spațiu de expoziție și relaxare, spațiu multiconfesional, parcuri și grădini;
  • Parcare supra și subterană cu peste 170 de locuri.

Citește și: S-a deschis Enayati Medical City

Senior City aduce competența care lipsește din sistemul de sănătate, fiind primul centru de elită pentru îngrijirea vârstnicilor asistați și independenți.

În cadrul Senior City funcționează un ambulatoriu cu cabinete de specialitate care acoperă toată aria de patologii pentru vârstnici, integrând screening, diagnostic și tratament cu recuperarea medicală.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe