Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Oncologie ginecologică

Viața Medicală
Marian CÂMPEANU vineri, 25 martie 2011

   Vineri, 18 martie a.c., la Spitalul Clinic „Filantropia“ din Bucureşti, dl prof. dr. Gheorghe Peltecu a lansat volumul Gynecologic oncology, un tratat nu numai pentru medicii aflaţi la început de drum în domeniu, dar şi pentru specialişti. Volumul, redactat împreună cu dl prof. dr. Claes G. Trope de la Departamentul Ginecologie-Oncologie al Spitalului Universitar din Oslo, va fi distribuit în 400 de exemplare în sistemul de sănătate şi de învăţământ din România. (...)
 

   Vineri, 18 martie a.c., la Spitalul Clinic „Filantropia“ din Bucureşti, dl prof. dr. Gheorghe Peltecu a lansat volumul Gynecologic oncology, un tratat nu numai pentru medicii aflaţi la început de drum în domeniu, dar şi pentru specialişti. Volumul, redactat împreună cu dl prof. dr. Claes G. Trope de la Departamentul Ginecologie-Oncologie al Spitalului Universitar din Oslo, va fi distribuit în 400 de exemplare în sistemul de sănătate şi de învăţământ din România. La realizarea cărţii au participat 49 de autori, reprezentând cele mai mari centre ale medicinii de pe trei continente. Dl prof. dr. Radu Vlădăreanu, unul dintre cei care semnează în această carte, a vorbit despre evenimentul editorial în termeni elogiativi, apreciind că „este o performanţă realizarea, în numai doi ani, a unui asemenea manual de o calitate şi de o maturitate la cotele cele mai înalte“. „Gynecologic oncology este un proiect amplu, complex din punct de vedere editorial, îmbogăţind dezolantul peisaj al literaturii medicale din România“, a declarat dl conf. dr. Cătălin Vasilescu, prezent la eveniment. Volumul, redactat integral în limba engleză, „vine în ajutorul medicului acoperind cu succes toate cele trei trepte de activitate: clinică, de cercetare şi de învăţământ“, a afirmat dl prof. dr. Gheorghe Peltecu la ceremonia de lansare.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.