Newsflash
Știri

Ofertă pentru pensionari: 15 examinări cerebrale native de tip CT sau RMN

de L. Budin - dec. 23 2021
Ofertă pentru pensionari: 15 examinări cerebrale native de tip CT sau RMN

Medima Health, rețeaua națională de clinici specializate în imagistică medicală și radiologie, oferă gratuit 15 examinări cerebrale native CT sau RMN pensionarilor cu pensia minimă.

Alți 15 pacienți din aceeași categorie socială vor beneficia de o reducere de 50% la examinările cerebrale native sau ale unui segment de coloană nativ, se arată într-un comunicat. Inițiativa urmărește creșterea gradului de accesabilitate la servicii de imagistică de ultimă generație pentru persoanele vulnerabile.

ajutor_batrani

Campania se desfășoară în perioada 27 decembrie – 6 ianuarie și se adresează exclusiv pensionarilor cu pensia minimă. Locurile vor fi distribuite în ordinea programărilor, care pot fi efectuate la numărul de telefon 021.9293. După epuizarea celor 15 examinări cerebrale gratuite, pentru următoarele 15 se va aplica reducerea de 50% la prețul afișat pe website în momentul programării. Locurile disponibile sunt distribuite în cadrul clinicilor Medima Health din București și din țară:

  • București: 6 investigații CT/RMN gratuite și 6 investigații CT/RMN cu 50% reducere;
  • Călărași: 3 investigații CT/RMN gratuite și 3 investigații CT/RMN cu 50% reducere;
  • Sibiu: 3 investigații CT/RMN gratuite și 3 investigații CT/RMN cu 50% reducere;
  • Alba Iulia: 3 investigații CT/RMN gratuite și 3 investigații CT/RMN cu 50% reducere.

Investigațiile de tip CT sau RMN sunt un pas esențial în diagnosticarea corectă a afecțiunilor și stabilirea tratamentului corespunzător. De exemplu, un examen CT cerebral poate diferenția un AVC ischemic de alte efecțiuni care-l mimează. Totodată, un examen de imagistică cerebrală pentru monitorizare post-COVID este recomandat pacienților care au suferit forme medii sau grave, în special celor care se confruntă cu dureri de cap”, a explicat prof. univ. dr. Gheorghe Iana, directorul medical Medima Health.

Pentru a beneficia de investigațiile gratuite sau cu reducere, pensionarii trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • să aibă pensia este mai mică sau egală cu 892 lei brut, oferta aplicându-se inclusiv persoanelor cu pensie de urmaș sau cu stagiu de cotizare mai mic de 10 ani;
  • să prezinte o recomandare de la medicul specialist pentru CT/RMN cerebral nativ sau segment de coloană nativ;
  • să prezinte un cupon de pensie nu mai vechi de 3 luni.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe