Newsflash
Știri

OAMGMAMR - filiala București: detalii despre eliberarea avizului pentru 2022

de Florentina Ionescu - oct. 6 2021
OAMGMAMR - filiala București: detalii despre eliberarea avizului pentru 2022

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România - Filiala București a oferit detalii despre eliberarea avizului pentru anul viitor.

Astfel, reprezentanții Ordinului Asistenților subliniază că în temeiul prevederilor Hotărârii nr.5/11.03.2020 a Consiliului Naţional al OAMGMAMR, filiala Bucureşti eliberează la cerere, pentru membrii săi, avizul privind exercitarea profesiei de asistent medical generalist, de moaşă şi de asistent medical, la data începerii activității profesionale sau în ultimul trimestru al anului în curs pentru anul următor. 

examen de grad principal asistente moase

„Având în vedere cele de mai sus, avizele pentru anul 2022 vor fi eliberate în perioada 01 octombrie – 31 decembrie 2021. Procesul de eliberare a avizelor se va realiza în format online”, se arată pe pagina oficială a OAMGMAMR - filiala București, aici.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe