Newsflash
Știri

OAMGMAMR București face o cercetare despre impactul pandemiei

de Florentina Ionescu - aug. 7 2020
OAMGMAMR București face o cercetare despre impactul pandemiei

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România - Filiala București a anunțat că desfășoară o cercetare în rândul profesioniștilor din sănătate, pentru a afla care este impactul pe care pandemia îl are asupra lor.

Chestionarul se adresează asistenților medicali generaliști, moașelor și asistenților medicali și poate fi accesat la acest link. Chestionarul a fost conceput de echipa de psihologi a serviciului de suport și consiliere psihologică Psiho-Assist, proiect dezvoltat de Filiala București a OAMGMAMR, precizează reprezentanții Ordinului Asistenților.

cercetare chestionar ordinul asistentilor si moaselor

Mesajul publicat pe pagina oficială a OAMGMAMR din București este următorul:

„Stimați colegi, avem deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la studiul „Impactul pandemiei de COVID 19 asupra profesioniştilor în îngrijirile de sănătate din România” inițiat de Filiala București a OAMGMAMR care îşi propune investigarea impactului pe care Pandemia de Covid 19 îl are asupra profesioniştilor în îngrijirile de sănătate (asistenți medicali generaliști, moaşe şi asistenți medicali) din România, care își desfășoară activitatea profesională în spitale de linie întâi, în spitalele de suport sau alte tipuri de unități medicale. Având în vedere contextul epidemiologic actual şi importanţa informaţiilor pe care le putem obţine în urma cercetării, vă rugăm să ne sprijiniţi prin completarea chestionarului de mai jos. Vă mulțumim!”.

Potrivit sursei citate, rezultatele obținute vor fi prezentate în comunicate şi articole științifice și vor constitui repere în dezvoltarea programelor de suport și a programelor de formare continuă. Timpul de completare este de aproximativ 20 de minute.

oamgmamr chestionar


Notă autor:

Sursa foto: www.rawpixel.com

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe