Newsflash
Știri

O nouă dezbatere online marca ANMCS - Invitată este dr. Cristina Jitariu

de Florentina Ionescu - mai 4 2022
O nouă dezbatere online marca ANMCS - Invitată este dr. Cristina Jitariu

Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate (ANMCS) organizează vineri, 6 mai 2022, începând cu ora 12.00, o nouă dezbatere online „Ora Calității”.

Dezbaterea este dedicată profesioniștilor din spitale - manageri, directori medicali, responsabili cu managementul calității în sănătate, ș.a.m.d., se arată pe site-ul oficial al autorității. 

doctor de familie pacient intrebari

Cea de-a XXVIII-a ediție a reuniunii „Ora calității” are ca temă Standardul 02.03 – „Practica medicală abordează integrat și specific pacientul, cu asigurarea continuității asistenței și a îngrijirilor medicale”. La dezbaterea de săptămâna aceasta, speaker invitat este dr. Cristina Jitariu, de la Unitatea de Standarde pentru Servicii de Sănătate (USSS) din cadrul ANMCS.

Pentru înscriere, persoanele interesate sunt rugate să completeze formarul de la acest link: /capesaro.gov.ro/inscriere-dezbatere.

Participarea este gratuită. Înscrierile se pot face până vineri, 6 mai 2022, ora 11.00. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe