Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Nu ascundeţi reacţiile adverse la medicamente

Viața Medicală
Bianca PÂNZARU vineri, 23 noiembrie 2018
În săptămâna dedicată conștientizării importanţei reacţiilor adverse la medicamente (19–23 noiembrie), Agenţia Naţională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale (ANMDM) lansează a treia campanie anuală social media.
În campanie sunt implicate 28 de autorităţi de reglementare în domeniul medicamentului din Uniunea Europeană, Australia, Mexic și Noua Zeelandă. Ele au ca obiectiv încurajarea populaţiei să raporteze reacţiile adverse suspectate la sugari și copii, precum și în timpul sarcinii și alăptării. Anul trecut, raportările în rândul populaţiei pediatrice au reprezentat doar 5,9% din totalul de raportări de reacţii adverse suspectate, dar se estimează că în urma campaniei va crește numărul de raportări. Reacţiile adverse suspectate la un medicament se pot semnala pe site-ul ANMDM.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 180 de lei
• Digital – 115 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC