Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Noutăți la conferința Societății Europene de Boli Infecțioase în Pediatrie

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 11 mai 2022, ora 14:41

Până la 13 mai are loc conferința Societății Europene de Boli Infecțioase în Pediatrie (ESPID), manifestare care anul acesta se desfășoară la Atena în sistem hibrid.

Dr. Sandra Alexiu, preşedintele Asociației Medicilor de Familie București – Ilfov, a mărturisit pe pagina sa oficială că se bucură în fiecare an de noutățile pe care le pot audia la conferința ESPID. 

espid conferinta 2022

„Ediția din acest an se desfășoară la Atena în sistem hibrid. Pentru membrii ESPID (Societatea Europeană de Boli Infecțioase Pediatrice) este un privilegiu să vezi personalități din toată lumea vorbind despre vaccinuri, rezistența la antibiotice, antibiotic-stewardship, cele mai frecvente boli infecțioase ale copilului, să asculți înregistrările, să cercetezi posterele, să înveți din încă de o viață a unor colegi care împart cu tine tot ce au dobândit”, a subliniat dr. Sandra Alexiu.

Totodată, ea a detaliat că un soft excelent de conferință permite programarea sesiunilor preferate la #myESPID; participanții se bucură de o transmisiune de o calitate fără pereche, iar sesiunile pot fi vizualizate trei luni după eveniment dacă medicii nu au apucat să vadă tot.

„În Boardul ESPID [este] doamna dr Oana Falup Pecurariu din Brașov, o persoana foarte inimoasa și foarte dedicată. Pentru toate acestea, în fiecare primăvara prefer sa merg la învățat. În acest an, a 40-a ediție!”, a conchis medicul Sandra Alexiu.

Etichete: boli infectioase Boli infecțioase Pediatrie antibiotice rezistenta la antibiotice

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC