Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Noua conducere a Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara

Viața Medicală
Dr. Roxana DUMITRIU marţi, 24 martie 2020, ora 20:56

În urma concursului organizat de către rectorul universităţii au fost desemnați decanii Facultății de Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie din cadrul UMF „Victor Babeș” Timișoara.

Conf. dr. Bogdan Timar, a fost selectat decan al Facultății de Medicină, prof. dr. Meda-Lavinia Negruțiu decan al Falcultății de Medicină Dentară și prof. dr. Codruța-Marinela Șoica, decan al Facultății de Farmacie.

Concursul pentru funcția de decan s-a desfășurat la începutul săptămânii și a constat într-o probă scrisă și un interviu, candidații fiind în prealabil avizat de către consiile fiecărei facultăți în parte. Emiterea deciziilor de numire de către rector va avea loc pe 26 martie.

Etichete: decan, concurs

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC