Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Nou focar de COVID-19 la Suceava, cu peste 100 de persoane infectate

Viața Medicală
Dorina Novac luni, 27 aprilie 2020, ora 11:12

Peste o sută de angajaţi şi beneficiari de la Centrul de Reabilitare şi Recuperare Neuropsihiatrică (CRRN) din Costâna au fost diagnosticaţi pozitiv cu noul coronavirus.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DGASPC Suceava, Nicoleta Daneliuc, peste o sută de angajaţi şi beneficiari de la Centrul de Reabilitare şi Recuperare Neuropsihiatrică din Costâna au fost diagnosticaţi pozitiv cu noul coronavirus şi se iau măsuri pentru izolarea acestora şi dezinfecţia tuturor locaţiilor.

coronavirus suceava

DSP Suceava a comunicat că, dintre cei 103 angajaţi ai centrului testaţi, au fost identificaţi pozitiv 35, iar dintre cei 154 de beneficiari – 68, scrie Agerpres.

Angajaţii diagnosticaţi pozitiv sunt transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, unde vor fi internaţi pentru monitorizare şi tratament specific.

Daneliuc a informat, potrivit Agerpres, că la Centrul de Abilitare şi Reabilitare din Todireşti nicio persoană nu a avut fost testată pozitiv la SARS-CoV-2

Sursa imagine: Pixabay

Etichete: SARS-Cov-2 Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava Centrul de Reabilitare şi Recuperare Neuropsihiatrică coronavirus in romania

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.