Newsflash
Știri

MS organizează o dezbatere pe tema publicității dispozitivelor medicale

de Florentina Ionescu - oct. 7 2022
MS organizează o dezbatere pe tema publicității dispozitivelor medicale

Ministerul Sănătății anunță că organizează o dezbatere publică în sistem de videoconferință marți, 11 octombrie 2022, de la ora 13.00.

Dezbaterea publică în sistem videoconferință de marți va fi pe tema „Ordin privind aprobarea Normelor metodologice privind publicitatea la dispozitive medicale”, se arată într-o informare transmisă redacției. 

dezbatere dispozitive medicale publicitate MS
Fotografie de la Edward Jenner: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/conexiune-apropiere-tehnologie-computer-4031710/

 

Înscrieri

Solicitarea de înscriere la dezbaterea din 11 octombrie se va trimite la adresa de e-mail: moancea@ms.ro, până la 10 octombrie, ora 15.00.

La înscriere, persoanele sunt rugate să specifice următoarele:

- Nume și prenume, precum și adresa de e-mail la care se va trimite link-ul pentru logare,

- Da ă doresc/nu doresc să ia cuvântul,

- În cazul în care doresc să ia cuvântul, să scrie propunerile, în format electronic, word, cu specificarea articolului sau articolelor din proiectul de act normativ la care se face referire.

„Înscrierea participanților la dezbaterea în sistem videoconferință se va face în ordinea în care a fost primită solicitarea de participare la adresa de e-mail mai sus menționată, dar nu mai mult 100 de persoane, întrucât timpul alocat de platforma Webex pentru dezbatere este de 50 de minute, cu posibilitate de reconectare. Luarea cuvântului se va face în ordinea în care a fost făcută înscrierea, iar timpul alocat fiecărui vorbitor va fi de 3 minute”, au transmis reprezentanții Ministerului Sănătății.

Proiectul de act normativ poate fi consultat la adresa www.ms.ro, rubrica Transparenţă decizională – Acte normative în transparență.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe