Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

MS a început controale în spitalele din țară

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 10 ianuarie 2020, ora 16:06

Ministerul Sănătății (MS) anunță că a demarat verificări în spitalele publice și private din țară. Astfel, inspectorii vor verifica dacă unitățile sanitare respectă regulamentele.

Potrivit unui comunicat de presă al instituției, inspectorii sanitari din cadrul direcțiilor de sănătate publică vor verifica, până la finalul lunii, respectarea planurilor de conformare și a planurilor operaționale în unitățile sanitare cu paturi publice și private.

De asemenea, potrivit aceleiași surse, dacă va fi cazul, se vor acorda termene de remediere a deficienţelor, se vor aplica sancţiuni contravenţionale conform legislaţiei în vigoare. Iar la expirarea termenelor acordate se vor efectua recontroale.

Sursă Foto: Pixabay

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC