Newsflash
Știri

Ministrul Sănătăţii s-a întâlnit cu reprezentanţii sindicatelor din sistemul sanitar

de Dorina Novac - iul. 7 2021
Ministrul Sănătăţii s-a întâlnit cu reprezentanţii sindicatelor din sistemul sanitar

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a avut întrevederi cu reprezentanții sindicatelor din sistemul sanitar, în cadrul cărora au discutat despre importanța vaccinării personalului din sistem.

Ioana Mihăilă a avut marți, la sediul ministerului, întrevederi cu reprezentanți ai sindicatelor din sistemul sanitar – Federația Sanitas din România, Federația „Solidaritatea Sanitară” din România, Sindicatul Promedica și Federația Națională Sindicală Ambulanța din România –  în cadrul cărora au discutat despre importanța vaccinării personalului din sistemul medical, precum și despre creșterea calității serviciilor medicale pentru pacienții din România.

dialog ministrul Sanatatii
Sursă imagine: Federatia Sanitas din Romania // Facebook

La întâlniri a participat și secretarul de stat în Ministerul Sănătății pentru relația cu Parlamentul, cu sindicatele și patronatele, dr. Levente Vass.

„În cadrul întrevederilor, ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a subliniat importanța creșterii ratei de vaccinare în rândul personalului din sistemul medical pentru protecția pacienților și au convenit că vor face eforturi comune în acest sens”, se arată într-un comunicat al MS.

De asemenea, au avut loc discuții aplicate privind colaborarea și aplicarea strategiilor și reformelor pentru creșterea rezilienței sistemului sanitar în contextul pandemiei de COVID-19 și îmbunătățirea serviciilor medicale în sistemul sanitar public.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe