Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, face joi o vizită în Sibiu

Viața Medicală
Dorina Novac miercuri, 29 iulie 2020, ora 16:37

Ministrul Sănătății se va afla împreună cu premierul României, Ludovic Orban, și alți membri ai Guvernului României într-o vizită în județul Sibiu.

La ora 12:00 aceștia vor participa la prezentarea amplasamentului noului Spital Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu, iar în jurul orei 12:30 vor susține declarații de presă.

Nelu tataru sibiu

De asemenea, la ora 13:00 vor participa la ședința Consiliul Județean Sibiu (desfășurată în format online) și la semnarea Acordului de colaborare pentru identificarea surselor de finanțare necesare realizării unui nou Spital Clinic Județean de Urgență în județul Sibiu.

Etichete: ministrul Sănătății program SCJU Sibiu

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.