Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Ministrul Sănătății, întrevedere cu ambasadoarea Franței în România

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 8 iulie 2021, ora 09:30

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a avut o întrevedere cu ambasadoarea Franței în România despre dezvoltarea colaborării în domeniul sănătății.

Ioana Mihăilă a avut, miercuri, o întrevedere cu ambasadoarea Republicii Franceze în România, ES Laurence Auer, pe tema dezvoltării colaborării în domeniul sănătății, informează Ministerul Sănătății.

MS intrevedere

În cadrul întrevederii, s-a discutat despre intensificarea cooperării prin schimburi de experiență și bune practici între profesioniști din Franța și România în domenii precum managementul spitalelor și resurselor umane din sănătate, prevenirea și gestionarea integrată a bolilor netransmisibile, inclusiv diabetul, bolile cardiovasculare și cancerul, dar și cu privire la politicile farmaceutice, precum și despre acordarea asistenței medicale în cazuri clinice complexe, în special în ceea ce privește transplantul și marii arși.

Etichete: ministerul sanatatii colaborare in domeniul sanatatii boli cardiovasculare

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.