Newsflash
Știri

Ministrul Sănătății face verificări la Spitalul Județean Timișoara

de Dorina Novac - aug. 6 2020
Ministrul Sănătății face verificări la Spitalul Județean Timișoara

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, se află azi în vizită la Timișoara. Acesta a fost la Direcția de Sănătate Publică, dar și la Spitalul Județean Timișoara, pentru a face verificări.

Potrivit Ministerului Sănătății (MS), Nelu Tătaru a evaluat în această dimineață situația epidemiologică din județul Timiș.

nelu tataru la timis vizita
Sursă imagine: Ministerul Sănătății/ Facebook

 

El a precizat că în momentul de faţă în Timiş sunt opt focare de COVID-19 în supraveghere, iar ultimul a apărut la Spitalul Județean Timișoara.

„Am fost și la Direcția de Sănătate Publică pentru a vedea situația de la nivelul județului, atât ca și focare, cât și pentru a vedea desfășurarea activității în spitalele din județ. În Timiș, dincolo de focarele care sunt stabilizate și sub supraveghere, facem și evaluările spitalelor, fiecare în parte, ca și patologie non-COVID”, a spus Nelu Tătaru, la Timișoara.

Nelu Tataru Timis

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe