Newsflash
Știri

Mesajul transmis de Nelu Tătaru de Ziua Mondială a Sănătății Mintale

de Florentina Ionescu - oct. 12 2020
Mesajul transmis de Nelu Tătaru de Ziua Mondială a Sănătății Mintale

Ziua Mondială a Sănătăţii Mintale este marcată în fiecare an la data de 10 octombrie, prilej de a crește gradul de conștientizare și educare a populației cu privire la sănătatea mintală.

Zilele trecute, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a transmis un mesaj cu această ocazie, amintind că va fi nevoie de investiții pentru îmbunătățirea accesului populației la servicii de îngrijire a sănătății mintale.

nelu tataru

„Pandemia provocată de noul coronavirus a produs multe schimbări în viața noastră din punct de vedere medical, dar și social și economic. Într-o astfel de perioadă cu numeroase provocări este nevoie, mai mult ca oricând, de echilibru și păstrarea sănătății mentale. În perioada următoare va fi nevoie de măsuri noi concretizate în programe și investiții pentru îmbunătățirea accesului populației la servicii de îngrijire a sănătății mintale”, a declarat Nelu Tătaru, ministrul Sănătății.

V-ar putea interesa și: Ziua Mondială a Sănătății Mintale, în pandemie – Ce arată un studiu OMS despre impactul COVID-19

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe