Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Mesajul transmis de ministrul Sănătății, de Ziua Națională a Ambulanței

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 29 iulie 2021, ora 11:19

Ministerul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a ținut să le mulțumească tuturor celor care salvează vieți prin munca lor de zi cu zi în intervențiile de urgență.

Ieri, în România a fost marcată Ziua Națională a Ambulanței, ocazie cu care președintele Klaus Iohannis a decorat mai mulți medici și asistente medicale. 

ziua nationala a ambulantei ioana mihaila

Tot pentru a marca Ziua Națională a Ambulanței, ministrul Sănătații, Ioana Mihăilă, a transmis un mesaj, ținând să amintească faptul că serviciile de ambulanță sunt esențiale pentru un sistem medical în care pacientul este pe primul loc.

„Ziua Națională a Ambulanței reprezintă un bun prilej să mulțumim încă o dată celor din prima linie pentru eforturile lor, cu precădere în această perioadă de presiune pe întreg sistemul medical. Serviciile de ambulanță sunt esențiale pentru un sistem medical în care pacientul este pe primul loc”, a transmis Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății, pe o rețea de socializare, alături de o fotografie reprezentantivă făcută ieri, 28 iulie, la Palatul Cotroceni. 

Totodată, ministrul Sănătății a reamintit că „Este datoria noastră să asigurăm cadrul în care pacienții beneficiază de cea mai bună îngrijire încă din etapa prespitalicească, iar medicii, asistenții, ambulanțierii, șoferii, operatorii de dispecerat și voluntarii lucrează într-un mediu în care eforturile lor sunt apreciate și recompensate pe măsură”. 

V-ar putea interesa și: CMMB: Deficitul de personal cu care se confruntă serviciul de ambulanță este enorm 

La final, Ioana Mihăilă le-a mulțumit tuturor celor care salvează vieți prin munca lor de zi cu zi în intervențiile de urgență sau care sunt în sprijinul pacienților pentru transportul asistat și nu numai. 

Ioana Mihaila

Sursa foto: Presidency.ro

Etichete: ioana mihaila ziua nationala a ambulantei ambulantieri serviciul de ambulanta ambulanta servicii de ambulanta ministrul sanatatii

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.