Newsflash
Știri

Mesajul ministrului Sănătății după decesul jurnalistei Cristina Țopescu: „Un profesionist desăvârșit”

de Florentina Ionescu - ian. 13 2020
Mesajul ministrului Sănătății după decesul jurnalistei Cristina Țopescu: „Un profesionist desăvârșit”

Jurnalista Cristina Țopescu se alăturase de puțin timp echipei de comunicare a Ministerului Sănătății (MS). Vestea că aceasta s-a stins din viață apărut la începutul acestei săptămâni, iar Victor Costache, ministrul Sănătății, a dat publicității un mesaj emoționant.

În comunicatul de presă din această dimineață, colectivul MS regretă dispariția prematură a Cristinei Țopescu. Aceasta a fost declarată moartă duminică, 12 ianuarie, vecinii fiind cei care au alertat autoritățile.

Ministrul Sănătății a mărturisit că a fost un privilegiu să lucreze cu Cristina Țopescu și mai spune că vestea a căzut ca un trăsnet pentru colectivul MS.

victor costache facebook 2016

„Suntem consternați de această veste, care a căzut ca un trăsnet pentru noi. Atât eu, cât și echipa din MS regretăm profund dispariția acestui om minunat, o stea care a inspirat atâtea generații de telespectatori. A fost un privilegiu pentru mine să lucrez cu Cristina Țopescu, care s-a alăturat echipei noastre de comunicare de curând, și până în ultima clipă a demonstrat că este un profesionist desăvârșit. Acum, când mă uit în urmă nu-mi vine să cred că s-a stins, singură și în tăcere. Să-i spunem cu toții o rugăciune în gând și Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a spus Victor Costache, ministrul Sănătății.


Notă autor:

Sursa foto: www.facebook.com/victorscostache/

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe