Newsflash
Știri

Mesajul dr. Valeriu Gheorghiță, la împlinirea unui an de când este președintele CNCAV

de Florentina Ionescu - nov. 24 2021
Mesajul dr. Valeriu Gheorghiță, la împlinirea unui an de când este președintele CNCAV

Medicul Valeriu Gheorghiță a publicat zilele trecute un mesaj pe pagina oficială RO Vaccinare în care vorbește despre reperele importante după care s-a ghidat în activitatea sa.

În 20 noiembrie s-a împlinit un an de la desemnarea medicului Valeriu Ghoerghiță în calitate de Președinte al Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV). 

valeriu gheorghita

„Am fost onorat și pe deplin conștient de responsabilitatea care mi-a fost încredințată! În tot acest timp am fost dedicat acestui demers, m-am implicat cu toată priceperea mea în organizarea campaniei de vaccinare care a debutat fix la 5 săptămâni de la numirea mea, adică pe 27 decembrie 2020! Am avut câteva repere importante în toată activitatea de până acum: transparență, onestitate, decizii bazate de date științifice, echilibru, deschidere spre dialog și comunicare cu toți cei implicați în implementarea strategiei de vaccinare, empatie și înțelegere față de ezitările și preocupările oamenilor”, a mărturisit col. dr. Valeriu Gheorghiță pe rețeaua socială.

În mesajul său, la un an de când deține președinția CNCAV, medicul a suliniat că, după atâta timp, s-a întrebat: dacă ar putea da timpul înapoi, oare ar mai accepta această responsabilitate enormă?

„Răspunsul a fost fără ezitare DA, deși nu este deloc ușor...ba dimpotrivă! Dar mi-au venit în minte două citate geniale care m-au inspirat în cazul acesta, și anume: "Există un singur mod de a evita critica: fă nimic, spune nimic și fii un nimic" - Aristotel; "Când obosești, învață să te odihnești, nu să renunți" – Banksy;

Le mulțumesc celor dragi din familie care încă mă mai sprijină, le mulțumesc colegilor mei din CNCAV alături de care am depășit toate provocările din acest an, și nu în ultimul rând, îi mulțumesc domnului președinte Klaus Iohannis pentru încrederea și suținerea acordate în coordonarea campaniei de vaccinare!”, a conchis dr. Valeriu Gheorghiță.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe