Newsflash
Știri

Mesajul CMR pentru familiile medicilor care și-au pierdut viața în pandemie

de Dorina Novac - dec. 7 2020
Mesajul CMR pentru familiile medicilor care și-au pierdut viața în pandemie

Reprezentanții Colegiului Medicilor din România au transmis un mesaj în care își exprimă părerea de rău față de medicii care și-au pierdut viața în contextul pandemiei de COVID-19.

Colegiul Medicilor din România a transmis, într-o postare pe Facebook, condoleanțe tuturor familiilor care i-au pierdut pe cei dragi.

medici pandemie
Sursă imagine: Pixabay

„Colegiul Medicilor din România (CMR) își exprimă tristețea și o profundă părere de rău pentru medicii care și-au pierdut viața în această perioadă în contextul pandemiei de Covid-19! Sincere condoleanțe tuturor familiilor care și-au pierdut pe cei dragi! «O lacrimă are întotdeauna rădăcini mai adânci decât un zâmbet» Emil Cioran”, se arată în mesajul CMR.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe