Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Mesajul CMR, de Ziua Mondială a Sănătății

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 7 aprilie 2020, ora 12:45

Colegiul Medicilor din România (CMR) transmite un mesaj personalului medical, cu ocazia Zilei mondiale a sănătății, marcată în fiecare an la 7 aprilie.

ziua mondiala a sanatatii

De Ziua Mondială a Sănătății, CMR urează tuturor colegelor și colegilor, medici de familie, medici de alte specialități clinice, prestatori de servicii medicale în contract, medici legiști, universitari și neuniversitari și nu numai să nu uite despre dedicația și despre abnegația de care sunt datori față de pacienții lor.

„Transmitem aceleași urări corpului asistentelor medicale, farmaciștilor, personalului auxiliar din sănătate și celor din TESA. În egală măsură gândurile noastre se îndreaptă către corpurile profesionale ale medicilor stomatologi, biologilor, biochimiștilor, fizicienilor, kinetoterapeuților și psihologilor”, se arată într-un comunicat de presă al CMR.

În numele Biroului Executiv, dr. Gheorghe Borcean, președintele CMR, mai spune că mesajul se adresează atât conducătorilor, cât și executanților: „suportați-vă unii pe alții, empatizați, suportați cu stoicism în această perioadă chiar și unele acte de tiranie, nu le judecați acum, aveți răbdare încă 1-2 luni”.

 

mesaj complet cmr

Sursa foto: www.rawpixel.com

Etichete: CMR Colegiul Medicilor din România gheorghe borcean

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.