Newsflash
Știri

Mesajul CMR, de Ziua Mondială a Sănătății

de Florentina Ionescu - apr. 7 2020
Mesajul CMR, de Ziua Mondială a Sănătății

Colegiul Medicilor din România (CMR) transmite un mesaj personalului medical, cu ocazia Zilei mondiale a sănătății, marcată în fiecare an la 7 aprilie.

ziua mondiala a sanatatii

De Ziua Mondială a Sănătății, CMR urează tuturor colegelor și colegilor, medici de familie, medici de alte specialități clinice, prestatori de servicii medicale în contract, medici legiști, universitari și neuniversitari și nu numai să nu uite despre dedicația și despre abnegația de care sunt datori față de pacienții lor.

„Transmitem aceleași urări corpului asistentelor medicale, farmaciștilor, personalului auxiliar din sănătate și celor din TESA. În egală măsură gândurile noastre se îndreaptă către corpurile profesionale ale medicilor stomatologi, biologilor, biochimiștilor, fizicienilor, kinetoterapeuților și psihologilor”, se arată într-un comunicat de presă al CMR.

În numele Biroului Executiv, dr. Gheorghe Borcean, președintele CMR, mai spune că mesajul se adresează atât conducătorilor, cât și executanților: „suportați-vă unii pe alții, empatizați, suportați cu stoicism în această perioadă chiar și unele acte de tiranie, nu le judecați acum, aveți răbdare încă 1-2 luni”.

 

mesaj complet cmr


Notă autor:

Sursa foto: www.rawpixel.com

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe