Newsflash
Știri

Medicii de la Spitalul Militar Timișoara au consultat locuitorii din Valea Barnii, Alba

de Florentina Ionescu - oct. 4 2022
Medicii de la Spitalul Militar Timișoara au consultat locuitorii din Valea Barnii, Alba

În cadrul campaniei „Izolați în România”, mai mulți medici de la Spitalul Militar din Timișoara au mers să ajute locuitorii din zone greu accesibile, una dintre acestea fiind Valea Barnii din județul Alba.

Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale a publicat recent câteva fotografii din cadrul campaniei „Izolați în România”. Zilele trecute, o caravană medicală a ajuns pe Valea Barnii, în județul Alba, iar locuitorii cătunelor au primit asistență medicală. 

De ce nu vor medicii să lucreze în zonele defavorizate 

echipa medicala timisoara catune izolate2

O echipă medicală a Spitalului Clinic Militar de Urgență (SCMU) „Dr. Victor Popescu” Timișoara, în parteneriat cu TVR 1, a ajuns duminică, 2 octombrie, pe Valea Barnii, județul Alba, în cadrul campaniei intitulate „Izolați în România”. Medicii de la Timișoara s-au implicat în această inițiativă pentru asigurarea asistenței medicale locuitorilor cătunelor pentru care accesul la servicii medicale este dificil, se arată pe o rețea socială.

„Nu am fost niciodată la doctor, spitalul este prea departe” - acestea sunt cuvintele cu care echipa medicală a Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” din Timișoara a fost întâmpinată de locuitorii cătunelor de pe Valea Barnii.

Au fost efectuate, la domiciliu, consultații și investigații medicale gratuite în specializările oftalmologie și ORL. 

echipa medicala timisoara catune izolate1

Sursă imagini: SCMU Timișoara

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe