Newsflash
Știri

Medicii de la SCJU Arad, decorați de autoritățile locale

de Florentina Ionescu - aug. 23 2021
Medicii de la SCJU Arad, decorați de autoritățile locale

Mai mulți angajați ai Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad au primit un titlu din partea Consiliului Municipal Arad.

Vineri, 20 august, mai mulți medici și asistenți din cadrul SCJU Arad au primit titlul Pro Urbe din partea Consiliului Municipal Arad, în cadrul ședinței festive, prilejuită de „Zilele Aradului 2021”. 

medici arad titlu in semn de recunoastere si apreciere
Foto: www.facebook.com/scjua

Medicii - dr. Dana Olar - medic șef Secție Pneumologie, dr. Oana Amza- medic șef Laborator de Radiologie și Imagistică Medicală, dr. Gigi Aiordăchioae - medic șef Secție Clinică Chirurgie Generală II, biochimist principal Luminița Pilat - șef Laborator Analize Medicale și Asist. lic. principal Otilia Popa - director de îngrijiri SCJU Arad au primit titlul Pro Urbe în semn de recunoaștere și apreciere pentru implicarea și eforturile depuse alături de colegii din secțiile pe care le coordonează, în lupta cu pandemia COVID-19, se arată pe pagina oficială a unității, alături de o imagine de la eveniment.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe