Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Medici români fără frontiere

Viața Medicală
Dr. M. C. miercuri, 22 mai 2013

În perioada 18–19 mai, la sediul UMF „Carol Davila“ Bucureşti se va desfăşura o noua ediţie a Târgului „Careers in white“. Printre participanţi se numără şi organizaţia Medici Fără Frontiere (MSF), care va avea şi o sesiune proprie de informare. Potrivit informaţiilor primite de la Laura Spannocchi, de la departamentul de resurse umane al MSF, în prezent 18 voluntari, din România şi Republica Moldova, cu o vârstă medie de 39 de ani, au fost re­cru­taţi: un farmacist, trei chi­rurgi, un internist, un pediatru, medici de familie/generalişti. Dintre ei, 11 au participat deja la misiuni în ţări precum Afganistan, R. D. Congo, Irak, Sudan sau Pakistan. Organi­zaţia caută în mod deosebit specialişti obstetricieni-gineco­logi, pediatri, chirurgi, aneste­zişti şi infecţionişti. MSF este o organizaţie umanitară medicală internaţională şi independentă, care acordă ajutor de urgenţă per­soa­nelor afectate de con­flicte armate, epidemii, dezastre naturale şi excluderea de la servicii medicale. În 1999, MSF a primit premiul Nobel pentru Pace, „ca o recunoaştere a  mun­cii umanitare de pionierat de pe mai multe continente“.

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.