Newsflash
Știri

Medic român în conducerea EHN

de D. D. M. - sept. 10 2015
Medic român în conducerea EHN
      Prof. dr. Dan Gaiță, președintele Fundației CardioPrevent și președintele fondator al Fundației Române a Inimii (FRI), a fost ales membru în boardul European Heart Network (Liga europeană a fundațiilor inimii), cu un mandat de trei ani (2015–2018). Din boardul EHN mai fac parte Martin Vestweber (Germania), Floris Italianer (Olanda), Matija Cevc (Slovenia), Kristina Sparreljung (Suedia) – trezorier – și Simon Gillespie (Anglia) – președinte.
     FRI s-a afiliat la European Heart Network în luna mai a anului 2010. EHN, cu sediul la Bruxelles, are 31 de membri din 25 de țări, fiind principalul for de lobby în domeniul sănătății pe lângă Parlamentul European și o autoritate reprezentativă în prevenția bolilor cardiovasculare.
     Pe de altă parte, European Heart Network face parte din World Heart Federation (WHF), cu sediul la Geneva, ce reunește societățile de cardiologie și fundațiile inimii din peste o sută de țări. WHF este principalul partener al Organizației Mondiale a Sănătății în lupta globală împotriva bolilor cardiovasculare.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe