Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Medic bihorean decedat în timpul unei gărzi

Viața Medicală
Dr. Roxana DUMITRIU duminică, 9 iunie 2019, ora 19:20

Lista medicilor decedaţi în gardă se prelungeşte. De această dată este vorba de un medic din Bihor ce efectua gărzi în cadrul unui centru de permanenţă.

Dr. Ştefan Quai, medic de familie, abia ieşit la pensie, efectua gărzi în cadrul unui centru de permanenţă din judeţul Bihor. Avea o pensie de 1.280 de lei după 40 de ani de muncă şi efectua gărzi pentru a se menţine activ. Dr. Livia Davidescu (Craiova), medicul care a făcut publică anul trecut lista cu cei peste 50 de medici decedaţi în timpul gărzilor atrage atenţia încă o dată că : „nu munca sau lipsa banilor omoară prematur un medic de familie în România. Ci lupta pentru respect, pentru recunoaștere, pentru puțin sprijin. Și, uneori, chiar lupta pentru a fi lăsat în pace”.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.