Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Măsuri suplimentare de comunicare cu familiile pacienţilor ATI de la SCJU Constanţa

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 8 ianuarie 2021, ora 15:34

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța vin în sprijinul familiilor pacienților internați în secția ATI prin crearea unui program distinct de oferire a informațiilor.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Crina Kibedi, a precizat, într-un comunicat de presă, că un medic de la ATI se va afla zilnic, timp de o oră, pe holul principal al unităţii medicale pentru a discuta cu aparţinătorii pacienţilor respectivei secţii.

spital constanta program
Sursă imagine: Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa/ Facebook

„Zilnic, între orele 12:30-13:30, un medic din cadrul secției ATI se va afla pe holul principal al unității medicale, la intrarea vizitatorilor, în apropierea Biroului de Informații, unde va discuta cu aparținătorii desemnați ai pacienților internați în secția ATI. Persoanele care se vor prezenta la spital pentru informații, vor purta în permanență mască de protecție”, se arată în comunicat. 

Potrivit sursei citate, accesul pe holul unităţii se va realiza cu respectarea normelor de distanţare.

„Având  în vedere că programul de vizită este suspendat din cauza pandemiei, am recurs la această măsură pentru a veni în sprijinul familiilor pacienților internați la ATI, care trec prin momente deosebit de dificile”, transmit reprezentanții instituției.

Pentru cei care nu se vor prezenta la spital, rămâne valabilă în continuare alternativa comunicării telefonice referitor la pacienţii de la ATI, astfel:

  • pentru Secţia non-COVID, în intervalele orare 13:30 – 14:30 şi  20:00 – 21:00;
  • pentru Secţia COVID (linie specială pentru toţi aparţinătorii desemnaţi ai pacienţilor diagnosticaţi cu COVID-19), între orele 10:00 – 13:00. 

Etichete: sectii ATI unitate medicala Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta program de vizita

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.