Newsflash
Știri

Măsuri la Topliţa

de - mai 22 2009
Măsuri la Topliţa
În urma sesizării mai multor cadre medicale din Spitalul Municipal Topliţa, dl dr. Ion Bazac, ministrul sănătăţii, a decis desfăşurarea, la sfârşitul lunii aprilie a.c., a unei acţiuni de control în acea unitate sanitară. Verificările evidenţiind o serie de abateri de la legislaţia în vigoare a managementului, s-a propus încetarea relaţiilor contractuale cu dl dr. Ovidiu Budiţcă, managerul spitalului din Topliţa. Ca atare, acum o săptămână, dl ministru a semnat raportul de control în care se propune încetarea contractului de management al dlui dr. O. Budiţcă. De asemenea, DSP Harghita va monitoriza, timp de câteva luni, activitatea spitalului. În acest context, MS consideră că acţiunea cadrelor medicale din acea unitate sanitară de a-şi prezenta demisia este pripită şi nejustificată.
 
(De la Biroul de presă al MS.)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe