MĂSURILE DE AUSTERITATE impuse de actuala situaţie economico-financiară a ţării ne obligă – aşa cum deja am anunţat în numărul trecut: să majorăm preţul de vânzare al săptămânalului nostru la 2 lei (preţ nemodificat din aprilie 2008); să restrângem tirajul şi – uneori – să reducem numărul de pagini; în mod aleatoriu, la sfârşitul fiecărei luni, să publicăm numere duble. Creşterea preţului la vânzarea „liberă“ (la chioşcul de ziare) a intrat în vigoare de la 1 iulie a.c. Cititorii cu abonamente încheiate până la sfârşitul anului nu vor fi afectaţi de această creştere de preţ de 0,50 lei per exemplar. Redacţia a luat de asemenea măsuri interne de reducere a costurilor. "> Măsuri de austeritate - Viața Medicală
Newsflash
Imagine campanie proprie
Știri

Măsuri de austeritate

de - iul. 16 2010
Măsuri de austeritate

    MĂSURILE DE AUSTERITATE impuse de actuala situaţie economico-financiară a ţării ne obligă – aşa cum deja am anunţat în numărul trecut: să majorăm preţul de vânzare al săptămânalului nostru la 2 lei (preţ nemodificat din aprilie 2008); să restrângem tirajul şi – uneori – să reducem numărul de pagini; în mod aleatoriu, la sfârşitul fiecărei luni, să publicăm numere duble. Creşterea preţului la vânzarea „liberă“ (la chioşcul de ziare) a intrat în vigoare de la 1 iulie a.c. Cititorii cu abonamente încheiate până la sfârşitul anului nu vor fi afectaţi de această creştere de preţ de 0,50 lei per exemplar. Redacţia a luat de asemenea măsuri interne de reducere a costurilor.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe