Newsflash
Știri

Marea Tzopăială: eveniment caritabil și sportiv pentru copiii defavorizați

de L. Budin - mai 5 2022
Marea Tzopăială: eveniment caritabil și sportiv pentru copiii defavorizați

Fundația Inovații Sociale Regina Maria organizează a VI-a ediție a evenimentului caritabil Marea Tzopăială, pentru ca 230 de copii să beneficieze de educație și de hrană sănătoasă.

Manifestarea va fi organizată pe data de 11 iunie, în Parcul Herăstrău - Intrarea Charles de Gaulle, între orele 10.00 și 18.00. 

marea_tzopaiala

După doi ani de criză generată de situația pandemică, un început de an marcat de un război aproape de granițele noastre nordice și implicare masivă în primirea, găzduirea și susținerea vecinilor noștri ucraineni refugiați, îndrăznim să fim curajoși și să anunțăm organizarea celei de-a VI-a ediții a evenimentului nostru caritabil Marea Tzopăială. Educația trebuie să continue, copiii au nevoie de un alt viitor! Avem grijă de cei 230 de copii ai centrelor noastre educaționale cu aceeași determinare și responsabilitate!”, se arată pe site-ul Fundației.

Persoanele fizice, dar și companiile – angajații și familiile acestora - sunt invitate să se înscrie la eveniment.

Angajații companiilor partenere fac sport și se distrează alături de copii, iar Fundația noastră strânge bani pentru a hrăni cei 230 de copii din cele trei centre educaționale de care suntem responsabili”, se precizează pe site-ul Fundației.

Evenimentul promovează viața sănătoasă, sportul și nutriția. Contra unei donații de 50 de lei, fiecare participant, adult sau copil, poate lua parte la clase sportive - kangoo, circuit training, zumba, aerobic - , la ateliere de nutriție, și se poate distra cu jocurile copilăriei – șotron, elastic, „Țară, țară, vrem ostași”. Totul va culmina cu un concert al trupei Voltaj și cu o tombolă.

Pentru participanți, manifestarea va însemna o zi plină de voie bună, cu sport și timp de calitate petrecut alături de cei dragi. Pentru companii, evenimentul poate reprezenta o campanie CSR ready-made, un prilej de team building și posibilitatea ca angajații să devină voluntari, în sprijinul unei cauze generoase.

Focșani: elevii unei şcoli sanitare îi asistă pe donatorii de sânge

O fetiță din Odesa primește în dar o vioară, în locul celei uitate acasă

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe