Newsflash
Știri

Marea petrecere a toamnei

de M. C. - sept. 13 2013
Marea petrecere a toamnei

Cea de-a treia ediţie a Balkanik Festival, „locul unde vechii maeştri ai lăutei se întâlnesc cu noii arhitecţi ai sunetului“, va avea loc între 13 şi 15 septembrie, în Grădina Uranus, din Bucureşti. La „marea petrecere a toamnei“, care îşi propună să „încingă spiritele românilor şi străinilor“, vor cânta Fanfara Ciocârlia (cunoscută drept cea mai rapidă fanfară din lume), Taraf de haidouks (o trupă de lăutari din Clejani, reprezentativă pentru muzica ţigănească) sau Bălănescu Quartet (fondat de Alexander Bălănescu, considerat unul dintre cei mai vizionari violonişti contemporani, prolific compozitor), dar şi trupe din Serbia, Bulgaria şi Ungaria. Recitalul lui Alexander Bălănescu care, pornind de la cântecele Mariei Tănase, a creat noi compoziţii, va marca de altfel împlinirea unui secol de la naşterea artistei şi a 50 de ani de la trecerea ei în eternitate.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe