Newsflash
Știri

Managerul Spitalului Colțea a fost demis

de Dorina Novac - iul. 21 2021
Managerul Spitalului Colțea a fost demis

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că a decis să nu mai prelungească mandatul directorului Spitalului Clinic Colţea, Mircea Lupuşoru.

nicusor dan
Sursă imagine: Nicușor Dan // Facebook

„Am hotărât să nu mai prelungesc mandatul directorului Spitalului Clinic Colțea, Mircea Lupușoru. E nevoie de o nouă conducere a acestui spital și va urma un concurs pentru asta”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Acesta a precizat că până la organizarea concursului, interimatul va fi preluat de către Paul Daniel Iordache, medic epidemiolog, doctor al Universității Reykjavik din Islanda și asistent universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

„Hotărârea mea fusese luată cu ceva vreme în urmă, iar schimbarea conducerii e primul pas din reforma necesară în acest spital și în alte spitale din subordinea Primăriei Capitalei. Le mulțumesc medicilor care au semnalat inclusiv astăzi problemele de management din spital”, a mai precizat Nicuşor Dan.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe