"> MALPRAXISUL, o problemă reală - Viața Medicală
Newsflash
Știri

MALPRAXISUL, o problemă reală

de Dr. M. A. - aug. 7 2009
MALPRAXISUL, o problemă reală

< Articolul poate fi citit în nr.32 al săptămânalului nostru "Viaţa medicală". >

   Marţi, 28 iulie a.c., în cadrul unei dezbateri despre malpraxis, organizate de MedRight Experts, a fost lansat programul „Legislaţie medicală: reguli obligatorii şi tehnici de prevenire a riscului de malpraxis“, ce va fi desfăşurat de către Centrul Naţional de Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti. Acest program este rezultatul eforturilor depuse încă din 2007 de către MedRight, sub forma unei cercetări şi a unui program-pilot de educaţie medicală, conduse de dl dr. Andrei Nanu, sub coordonarea dlui acad. Victor Voicu. Practic, această iniţiativă îşi propune să asigure medicilor români accesul la cursuri, informaţii şi consultanţă de specialitate în domeniul malpraxisului.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe