Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Mai sunt internate cinci persoane care se aflau în pavilionul unde a izbucnit incendiul de la „Balș”

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 22 februarie 2021, ora 12:51

În prezent, dintre pacienții care se aflau în Pavilionul V al Institutului „Matei Balș” mai sunt internate cinci persoane, transmite Ministerul Sănătății.

Astfel, două persoane se află la Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca), o persoană se află la Spitalul Universitar de Urgență București și alte două persoane care au fost relocate în cadrul Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Univ. Dr Matei Balș” din București. 

incendiu 29 ianuarie la matei bals

Reprezentanții MS au respins, în același timp, informaţiile potrivit cărora a murit un alt pacient care era internat în Pavilionul V al Institutului „Matei Balş” în momentul în care a avut loc incendiul (29 ianuarie):

„Ministerul Sănătății transmite, ca urmare a informațiilor apărute în mass-media, că pacientul la care presa face referire nu se afla în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Univ. Dr Matei Balș” din București la momentul incendiului din 29 ianuarie 2021 și nici nu are legătură cu acesta”.

Etichete: Matei Balș decese matei bals transfer pacienti matei bals tragedie matei bals incendiu covid-19 matei bals incendiu matei bals Institutul Matei Balș

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.