Newsflash
Știri

Mai sunt internate cinci persoane care se aflau în pavilionul unde a izbucnit incendiul de la „Balș”

de Florentina Ionescu - feb. 22 2021
Mai sunt internate cinci persoane care se aflau în pavilionul unde a izbucnit incendiul de la „Balș”

În prezent, dintre pacienții care se aflau în Pavilionul V al Institutului „Matei Balș” mai sunt internate cinci persoane, transmite Ministerul Sănătății.

Astfel, două persoane se află la Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca), o persoană se află la Spitalul Universitar de Urgență București și alte două persoane care au fost relocate în cadrul Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Univ. Dr Matei Balș” din București. 

incendiu 29 ianuarie la matei bals

Reprezentanții MS au respins, în același timp, informaţiile potrivit cărora a murit un alt pacient care era internat în Pavilionul V al Institutului „Matei Balş” în momentul în care a avut loc incendiul (29 ianuarie):

„Ministerul Sănătății transmite, ca urmare a informațiilor apărute în mass-media, că pacientul la care presa face referire nu se afla în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Univ. Dr Matei Balș” din București la momentul incendiului din 29 ianuarie 2021 și nici nu are legătură cu acesta”.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe