Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Lista actualizată a statelor și zonelor de risc epidemiologic ridicat

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 23 noiembrie 2020, ora 10:08

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de vineri, 20 noiembrie 2020, Hotărârea numărul 55 privind aprobarea listei țărilor, zonelor și teritoriilor de risc epidemiologic.

Pentru aceste țări/zone/teritorii de risc epidemiologic se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea, se arată în hotărârea CNSU nr. 55.

harta covid google maps

În document se arată că se abrogă alin. 2 al art. 3 din Hotărârea CNSU nr. 54 din 12.11.2020, persoanelor care sosesc din Danemarca în România, fiindu-le aplicabile toate excepțiile de la măsura carantinării.

Prin hotărârea CNSU nr. 55 a fost actualizată lista țărilor și zonelor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România.

lista zone risc

Etichete: zone de risc epidemiologic zone rosii zone de risc lista zonelor de risc CNSU

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.