Newsflash
Știri

Lista actualizată a statelor și zonelor de risc epidemiologic ridicat

de Florentina Ionescu - nov. 23 2020
Lista actualizată a statelor și zonelor de risc epidemiologic ridicat

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de vineri, 20 noiembrie 2020, Hotărârea numărul 55 privind aprobarea listei țărilor, zonelor și teritoriilor de risc epidemiologic.

Pentru aceste țări/zone/teritorii de risc epidemiologic se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea, se arată în hotărârea CNSU nr. 55.

harta covid google maps

În document se arată că se abrogă alin. 2 al art. 3 din Hotărârea CNSU nr. 54 din 12.11.2020, persoanelor care sosesc din Danemarca în România, fiindu-le aplicabile toate excepțiile de la măsura carantinării.

Prin hotărârea CNSU nr. 55 a fost actualizată lista țărilor și zonelor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România.

lista zone risc

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe