Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Linie telefonică dedicată celor care au avut probleme cu testarea COVID-19

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 5 august 2020, ora 12:59

Portalul InfoCons anunță că lansează o linie telefonică de urgență, pentru a veni în sprijinul consumatorilor din România, în special în contextul pandemiei de COVID-19.

InfoCons anunță că pune la dispoziția consumatorilor numărul 021-9615 număr cu tarif normal în rețeaua Telekom, apelabil din toate rețelele. Acesta este un număr dedicat consumatorilor care au efectuat analize de testare COVID-19 sau doresc să realizeze aceste analize. 

linie telefonica testare covid nereguli

„La acest număr consumatorii pot solicita consiliere, informare și  pot depune o sesizare în acest domeniu din perspectiva protecției consumatorilor”, se arată pe site-ul infocons.ro.

Persoanele care întâmpină probleme cu o unitate medicală privată sau de stat, atât din perspectiva respectării prevederilor contractuale, cât și a informării corecte și transparente, pot apela această linie telefonică.

„Ținând cont de faptul că se înregistrează tot mai multe sesizări din partea consumatorilor cu privire la realizarea analizelor de testare COVID-19, procesarea rezultatelor, clauzele contractuale sau de consimțământ semnate de către consumatori în momentul recoltării, InfoCons trage un semnal de alarmă și sprijină toți consumatorii care întâmpină o problemă în acest domeniu”, scriu reprezentanții Mișcării de Protecție a consumatorilor.

Toți cei care întâmpină probleme sau au nevoie de consiliere în domeniul testării pentru depistarea infecției cu SARS-CoV-2 pot accesa și numărul de telefon 021-9615 ori pot scrie la adresa de e-mail reclamatii@infocons.ro.

Sursa foto: pixabay.com

Etichete: linie telefonica testari COVID-19 pandemie covid-19 masuri covid-19 covid-19 protectie consumatori

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.