Newsflash
Știri

Licitaţie pentru sprijinirea pacienţilor sociali

de Cristina GHIOCA - sept. 3 2020
Licitaţie pentru sprijinirea pacienţilor sociali

Peste 60 de produse, servicii și experienţe excepţionale pot fi licitate online până în 18 septembrie, în cadrul licitaţiei „Din Inimă pentru un ALT Viitor”.

Evenimentul caritabil este organizat de Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria împreună cu Casa de Licitaţii Historic.

Între obiectele și experienţele puse la bătaie se numără racheta cu care Ilie Năstase a jucat în perioada 1975-1984, spada cu care Ana Maria Brânză a câștigat Mondialele, tricouri semnate de Mirel Rădoi și Adrian Mutu, chitara electrică semnată de Smiley, dar și o cină cu Raed Arafat.

colaj produse licitatie

Banii adunaţi vor fi utilizaţi pentru continuarea tratamentului celor peste 2.700 de pacienţi sociali aflaţi în evidenţa Fundaţiei Sociale Regina Maria și pentru redeschiderea centrelor educaţionale pentru cei 200 de copii vulnerabili de care se îngrijește aceasta.

Cei care doresc să participe la licitaţie trebuie să-și facă un cont pe platforma historic.ro și să selecteze de acolo „Licitaţia Din Inimă pentru un Alt Viitor”.

Adjudecarea produselor se va face în 18 septembrie, în cadrul unui eveniment transmis online.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe