Newsflash
Știri

Licitaţie pentru o campanie privind importanţa vaccinării

de Dorina Novac - dec. 26 2022
Licitaţie pentru o campanie privind importanţa vaccinării

Ministerul Sănătăţii anunţă pe SICAP licitaţie pentru servicii de organizare a unei campanii de conştientizare asupra importanţei vaccinării, inclusiv în mediul audiovizual.

Valoarea totală estimată este de 6.524.510 lei, fiind vorba despre un program finanţat prin fonduri europene, în cadrul proiectului „Dezvoltarea şi introducerea de sisteme şi standarde în Ministerul Sănătăţii ce optimizează procesele decizionale privind activitatea de vaccinare în România – ROVAC!”, scrie Agerpres.

ministerul sanatatii

Licitaţia este împărţită în două loturi. Primul se referă la derularea unor campanii prin instrumente audiovizuale, precum şi la organizarea de reuniuni de informare şi educare - valoare estimată 6.224.510 lei.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară reprezintă 55%, numărul total propus pentru difuzarea spoturilor TV - 15%, numărul pentru difuzarea spoturilor radio - 10%, expertiza tehnică - 20%. Durata contractului va fi de 180 de zile.

Al doilea lot vizează servicii de realizare a unor seturi de obiecte promoţionale cu informaţii generale privind Strategia Naţională de Vaccinare - 300.000 de lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 30 ianuarie. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe