Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Licitația pentru noul Spital Județean din Sibiu a fost anunțată în SEAP

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 5 iulie 2022, ora 17:30

Reprezentanții Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu au anunțat astăzi că licitația pentru noul Spital Județean din Sibiu a fost anunțată în SEAP și în Jurnalul Uniunii Europene.

Consiliul Județean Sibiu a lansat, azi, 5 iulie, anunțul de intenție pentru achiziția lucrărilor de execuție pentru Noul Spital Județean – cel mai dorit proiect de sibienii din județ.

Anunțul va fi publicat pe SEAP, dar și în Jurnalul Uniunii Europene, se arată pe site-ul Danielei Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu. 

spital sibiu

Noua construcție va aduce, dincolo de dotări de ultimă generație, și o nouă clădire la standarde europene, o abordare holistică a procesului de vindecare în care prin, proceduri interne, alte facilități și coloristică va oferi pacienților servicii de cea mai bună calitate, precizează aceasta.

Platformă digitalizată 

Complexitatea obiectivului, precum și faptul că această investiție este prima de o asemenea amploare în infrastructura de sănătate din țară, a impus nevoia unei platforme digitalizate folosite în premieră de o autoritate publică din România. 

Aceasta centralizează și armonizează toate informațiile și detaliile proiectului pe specialități, îmbinând arhitectura cu structura și instalațiile clădirii, prevenind în acest fel eventuale necorelări.

Totodată, pe aceeași platformă se va realiza managementul proiectului, permițând urmărirea realizării construcției și a costurilor în conformitate cu proiectul tehnic.

Ulterior, după finalizarea investiției, operarea clădirii va fi complet digitalizată, pe platformă realizându-se monitorizarea costurilor de întreținere și funcționare, a consumurilor, asigurând în cel mai scurt timp remedierea deficiențelor de orice natură, arată sursa menționată.

Practic, în această platformă se vor regăsi datele construcției și istoricul intervențiilor, reprezentând o veritabilă „carte tehnică” a clădirii, în care se regăsesc inclusiv materialele folosite, cantități, prețuri, producători etc.

Mai multe detalii despre proiect găsiți aici.

Etichete: seap spital judetean SCJU Sibiu spital nou platforma online constructie spital consiliul judetean sibiu

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.