Newsflash
Știri

Lecții gratuite pentru copiii cadrelor medicale, oferite de o școală din România

de Florentina Ionescu - mar. 19 2020
Lecții gratuite pentru copiii cadrelor medicale, oferite de o școală din România

Din dorința de a-i sprijini pe medici în perioada epidemiei cu noul coronavirus, peste 40 de profesori de la școala privată Genesis College din România oferă lecții online gratuite pentru copiii cadrelor medicale.

Astfel, elevii doritori se pot înscrie la lecții de limba română, matematică, chimie, biologie, fizică, limbi străine, istorie, muzică și arte. În plus, cei mici pot alege și cursuri de informatică, dezvoltare personală, antreprenoriat, sport, pian sau design.

Lecțiile sunt în mediul online

Toate lecțiile vor fi susține online și sunt destinate atât elevilor din clasele primare și gimnaziale, cât și liceenilor, iar cei din clasele terminale pot beneficia și de pregătire pentru evaluările și examenele naționale.

Genesis College (3)

Profesorii acestei școli au pregătit activități și pentru copiii medicilor care nu sunt încă la școală: cei cu vârste între 3 și 6 ani pot desfășura diverse activități sub coordonarea unui cadru didactic: educarea limbajului, matematică sau cunoașterea mediului.

Pentru a limita extinderea epidemiei cu noul coronavirus, în această perioadă în care toate unitățile de învățământ din țara noastră sunt închise, lecțiile pentru copiii cadrelor medicale se vor desfășura online. Se va preda cu ajutorul aplicațiilor din suita G Suite, precum Google Meet, Google Slides sau Google Forms, direct din confortul propriei locuințe.

„În această perioadă dificilă, vrem să le oferim sprijinul nostru cadrelor medicale și să le mulțumim pentru eforturile depuse. Așa cum implicarea și dedicarea medicilor înseamnă salvarea vieților celor de lângă noi sau chiar alor noastre, contribuția noastră poate să facă o diferență uriașă. Foarte mulți profesori Genesis au ales să ajute gratuit copiii medicilor și sunt nerăbdători să îi cunoască pe toți cei dornici să participe la lecțiile online”, a declarat Ioana Necula, fondator Genesis College.

Genesis College (7)

Unde se fac înscrierile

Copiii care doresc să se înscrie la cursurile organizate de profesorii acestei școli pot contacta profesorii la adresa solidaritate@genesis.ro, în perioada 19-26 martie, precizând clasa și lecțiile pentru care vor să opteze.

Elevii vor fi repartizați, în ordinea înscrierii, în clase virtuale cu efective de 15 copii/clasă. Cursurile de pian, chitară și vioară sunt individuale, în limita locurilor disponibile.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe