Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

La București, s-a inaugurat policlinica privată de pediatrie The Light

Viața Medicală
Dan Dumitru MIHALACHE joi, 14 noiembrie 2019, ora 12:27

Rețeaua de sănătate Regina Maria a inaugurat, marți, policlinica privată de pediatrie The Light, într-o clădire modernă de birouri din vestul capitalei. Policlinica include o secție de recoltare, cabinete medicale și o clinică de recuperare medicală și sportivă – Kinetic Sport & Medicine.  

Policlinica proaspăt inaugurată, care a necesitat o investiție de 2 milioane de euro, are o suprafață totala de aproximativ 2.000 de metri pătrați. Ea cuprinde 19 cabinete pentru consultații, dintre care 15 pentru copii și 4 pentru adulți, 6 cabinete destinate tratamentelor, vaccinărilor, alăptatului și investigațiilor, 2 spații de joacă pentru copii și un spațiu pentru parcare cărucioare, un salon pentru adulți, o sală de conferințe.

 

„Este cea mai mare unitate pediatrică din București și va reprezenta un nou reper de calitate în această specialitate medicală, deschizându-și porțile nu doar pentru pacienții din vecinătate, ci pentru toți bucureștenii”, a declarat Fady Chreih, CEO Rețeaua de sănătate Regina Maria. Potrivit acestuia, noua policlinică vizează peste 600.000 de persoane din zona de vest a capitalei, printre care și peste 15.000 de corporatiști din zonele de birouri din apropiere. Unitatea medicală se alătură altor două policlinici existente în vestul capitalei și se adresează în principal companiilor din zonă care accesează serviciile acestei rețele de sănătate.

 

Servicii de pediatrie express

 

Noua policlinică vine cu un concept nou – baby care –, care se dorește a fi un centru de referință la recoltarea de analize pentru copii. În plus, există aici și o zonă, numită pediatrie express, care este dotată cu servicii de spirometrie, pentru explorarea funcției pulmonare a copiilor. Prin conceptul de pediatrie express se asigură servicii pentru părinții din zonă care nu au o programare făcută, dar au o nevoie medicală pediatrică. Este vorba de cazuri care nu necesită neapărat spital, ci mai degrabă o discuție cu un pediatru.

 

Clinica Kinetic Sport & Medicine din cadrul policlinicii The Light este al patrulea punct de lucru din țară al  Rețelei Kinetic Sport & Medicine și al doilea din București. Ea pune la dispoziția pacienților două cabinete pentru consultații, unsprezece cabinete de fizioterapie și terapie manuală, servicii de biomecanică și două săli de kinetoterapie pentru adulți și copii. În ultimii opt ani, peste 23.000 de pacienți au trecut pragul acestor clinici, potrivit oficialilor prezenți la inaugurarea policlinicii. 

Etichete: policlinica privata de pediatrie pediatrie express recuperare medicala si sportiva kinetoterapie recoltare analize baby care

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.