Newsflash
Știri

Klaus Iohannis: românii din diaspora vor putea să se vaccineze la centrele drive-through

de Florentina Ionescu - mai 1 2021
Klaus Iohannis: românii din diaspora vor putea să se vaccineze la centrele drive-through

Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut o vizită joi, 29 aprilie, la primul centru de vaccinare drive-through din București.

După ce a vizitat primul centru de vaccinare drive-through din București, șeful statului a afirmat că „deja putem să spunem că este un succes” și că vor apărea tot mai multe centre de acest tip. 

klaus iohannis 29 aprilie 2021

„Este foarte important de știut că la aceste centre se poate prezenta oricine dorește, care este rezident la noi, deci, evident, românii, dar și cei care au reședința în România, inclusiv românii din diaspora care vor să se vaccineze în timpul șederii în România, pot pur și simplu să vină să se vaccineze”, a subliniat președintele României în cadrul declarației sale.

În plus, acesta a explicat că suntem într-o nouă fază a campaniei, în care, practic, nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocrație:

„Se poate merge la vaccinare pur și simplu, cum se întâmplă la acest centru drive-through”.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe