Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

IPG Health, alianţă strategică cu Brain & Heart Communications din România

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 24 noiembrie 2022, ora 16:11

IPG Health formează o alianță strategică cu Brain&Heart Communications din România, pentru a oferi sprijin clienților globali în extinderea business-ului pe piețele din România și din Europa Centrală și de Est.

Ca urmare a afilierii, agenția se numește McCann Health Brain&Heart. 

McCann Health Brain

„Europa Centrală și de Est este o piață cu potențial de creștere foarte important pentru clienții noștri globali, iar prin afilierea McCann Health Brain & Heart vom reuși să contribuim la dezvoltarea business-ului clienților noștri în regiune”, a precizat Saturnino Izquierdo, president of Global Client Solutions for Intenational Markets pentru IPG Health.

Cu sediul în București, McCann Health Brain & Heart este condusă de Ruxandra Vasilescu. Aceasta a făcut parte din proiectele globale McCann Health începând din anul 2015 și are un palmares de peste 70 de premii locale și internaționale, inclusiv în cadrul Cannes Lions Health.

Managementul este asigurat de Marius Geantă, fondatorul Centrului de Inovație în Medicină în funcția de Medical Director; Raluca Andreica - Creative Director, Andrei Alexandru – Head of Strategy și Oana Călin, account Director.

Etichete: McCann Health Brain & Heart IPG Health McCann Health

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC