Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Ioana Mihăilă vizitează în weekend mai multe centre de vaccinare

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 4 iunie 2021, ora 10:05

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, va face în weekendul 4 - 6 mai mai multe vizite în județele Iași, Vaslui și Vrancea.

Astfel, în cadrul acestor vizite, ministrul va participa la activități de vaccinare inclusiv în mediul rural și va avea, printre altele, întâlniri cu reprezentanți ai Universității de Medicină și Farmacie „ Grigore T. Popa” din Iași. 

ioana mihaila vaccinare
Foto: https://www.facebook.com/IoanaMihailaMS

Totodată, Ioana Mihăilă va avea întâlniri cu manageri de spitale din subordinea Ministerului Sănătății, cu medici de familie și reprezentanți ai direcțiilor de sănătate publică, potrivit unui comunicat de presă remis redacției.

Vineri, 4 iunie 2021, județul Iași

Declarații de presă vor avea loc la ora 16.00 la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” la deschiderea Maratonului de vaccinare (UMF „Grigore T. Popa, str. Universității 16).

Programul vizitei cuprinde și întâlniri cu reprezentanți ai Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, cu manageri de spitale din subordinea Ministerului Sănătății, cu reprezentanți ai medicilor de familie și ai direcției de sănătate publică județene, ai casei județene de asigurări de sănătate și ai Prefecturii Iași.

Sâmbătă, 5 iunie 2021, județul Vaslui

9.30 - 11.00: Activitate de vaccinare la centrul din Rebricea organizat la Căminul Cultural (com. Rebricea, jud. Vaslui).

Declarații de presă vor avea loc în jurul orei 10.00, în fața Căminului Cultural din Rebricea.

12.30 - 13.00: Maratonul vaccinării Vaslui (str. Ștefan cel Mare 79, Vaslui)

Declarații de presă în jurul orei 13.00.

Programul vizitei cuprinde și activități de vaccinare la cabinetul medicului de familie dr. Cătălina Adochiei, întâlniri cu reprezentanți ai Prefecturii Vaslui și întâlnire cu medici de familie din Vaslui.

Duminică, 6 iunie, jud. Vrancea

10.30 - 11.30: Activitate de vaccinare la Târgul din Dumbrăveni (com. Dumbrăveni, jud. Vrancea)

Declarații de presă în jurul orei 11.30.

Programul vizitei cuprinde și întâlniri cu reprezentanți ai Prefecturii Vrancea, precum și cu medici de familie din Focșani.

Etichete: Ioana Mihăilă ministrul sanatatii maratoane de vaccinare incurajare vaccinare maraton vaccinare Grigore T. Popa UMF Iași

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.