Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Investiţii în Oncologie

Viața Medicală
MINISTERUL SĂNĂTĂŢII vineri, 4 februarie 2011

   Anul acesta vor fi alocate, de la bugetul de stat, peste 52 de milioane de lei pentru finalizarea lucrărilor de construcţie la Institutul Oncologic din Iaşi, a declarat dl Cseke Attila, ministrul sănătăţii, după ce a vizitat şantierul unde se ridică respectiva unitate sanitară. „În ultimii doi ani am repartizat, pentru finalizarea acestui obiectiv, dublul sumelor alocate în ultimii zece ani. Institutul Oncologic Iaşi reprezintă una dintre cele mai importante investiţii pe care Ministerul Sănătăţii le-a realizat în ultimii ani şi o prioritate a noastră pentru zona Moldovei, deoarece aici, deşi este necesar, nu există un astfel de centru specializat“, a afirmat ministrul. Finalizarea, anul acesta, a construcţiei Institutului îi va scuti pe „pacienţii din zonă să mai străbată drumul până la Cluj sau Bucureşti pentru a primi tratament de specialitate“. În următoarea perioadă, vor fi aprobate încă 17 milioane de lei pentru achiziţionarea unei părţi din aparatura medicală cu care va fi dotat Institutul. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.